Make your own free website on Tripod.com

BIJUTERIA AURA ANDRA

AURA ANDRA

Home | BIJUTERIE | Catalog cu Verighete | Personalizam medalioane | Contact

History

img_3891.jpg

Infiintata in anul 1999, Aura Andra Vl S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

Compania Aura Andra Vl S.R.L. produce o gama larga de bijuterii din aur si argint - inele, cercei, lantisoare, coliere, medalioane. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Aura Andra Vl S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

image034.jpg

img_3810.jpg

image016.jpg

img_4037.jpg

image028.jpg

Str.Siderurgistilor,nr.30,Bl.SD4B,Parter
Galati
Nr.Tel/Fax:0236458063